Varför centraldammsugare?

Främsta skälet till att skaffa centraldammsugare är att du får renare och fräschare inomhusmiljö genom att returluften leds ut ur huset, till skillnad mot en konventionell dammsugare vars utblåsluft virvlar upp dammet i rummet. En centraldammsugaranläggning är en klar fördel särskilt för dammallergiker!

Städningen blir både roligare och enklare, speciellt i trappor och på svåråtkomliga utrymmen, eftersom du endast har en lätt slang att arbeta med. Väljer du dessutom det nya Retractable hose-systemet Retraflex där dammsugarslangen förvaras i rörsystemet, så får du en betydligt bekvämare hantering av slangen.

Ljudnivån blir lägre genom att centralenheten i regel placeras i källare, garage eller dylikt.

Installation av en centraldammsugare ökar värdet på din fastighet. Köper du hjälp med installationen kan du få rotavdrag för arbetet, om ditt hus är fem år eller äldre.

Vi säljer centraldammsugare av märket CycloVac, en kanadensisk maskin av mycket hög kvalité som fått utmärkt betyg i flera tester genom åren. CycloVac centraldammsugare lanserades 1976 och har sedan dess genomgått ständig utveckling och förbättring.

Välkommen att köpa din centraldammsugare hos oss på Ecovac.